Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Tělová mléka za atraktivní ceny

 

Toužíte mít krásně hladkou a pěstěnou pokožku? Potom se nezapomínejte pravidelně natírat kvalitním tělovým mlékem, které má ihned několik výhod-nejen, že vaši pokožku dokonale zvláční a hydratuje, ale také se jednoduše roztírá, během chvilky se vstřebá a nezanechává mastný film na pleti. Tělová mléka se také o mnoho lépe dávkují, nežli tělové krémy.

Na stránkách internetové drogerie drogeriedomu.eu naleznete skvělý výběr exkluzivních tělových mlék značky NIVEA, která se vyznačuje svojí mimořádnou kvalitou a vysokou oblíbeností mezi zákazníky. Výrobky od značky Nivea vznikají zásadně ve spolupráci špičkových vědeckých a lékařských týmů, jejichž cílem je vyvinutí kvalitní kosmetiky, kterou ocení ženy celého světa. Skvělým tipem je například NIVEA Hydra IQ lehké tělové mléko, které se dokáže extra rychle vstřebat do pokožky a zároveň jí poskytnout hloubkovou hydrataci. Součástí hydratačních látek jsou také výtažky z mořských minerálů, které stimulují tvorbu nových aquaporinů, jenž mají vliv na stimulaci vody v pokožce.

Vyzkoušet také můžete jedinečné tělové mléko od Garnier, které má prokazatelné zjemňující účinky a hydratuje pokožku po celých 24 hodin. Mléko Garnier obsahuje jedinečné bambucké máslo a mikrooleje, které regenerují, účinně chrání a vyživují pokožku

Comments are closed.